Сезона
XVI
натпреварувачи
5 183

Придружи се во класичниот и култен турнир на Империја Онлајн и докажи дека си достоен!

Нека настапи Хаосот!


Добредојдовте во Хаосот и Тоталното уништување!

Империја Онлајн ви го претставува најинтензивниот турнир Инвазија на Номади досега!

Придружете се кон Хаосот или Хаосот ќе ве проголта - нема враќање назад!

04-20-2021

NOMADS XVI HAS ENDED